• Ranskan instituutin kielikurssit alkavat 12.9. Ilmoittaudu nyt!

  22 août 2016

  Ranskan instituutin kielikurssit alkavat 12.9. Ilmoittaudu (...)

  Ranskan instituutti tarjoaa ranskalaisessa ympäristössä laadukkaita kielikursseja vasta-alkajista taitaviin kielenkäyttäjiin. Saat 10 % alennuksen suosittelemalla Instituutin kurssia kaverille tai ilmoittautumalla samantien kahdelle lukukaudelle.

 • Niki de Saint Phalle Taidehallissa

  10 août 2016

  Niki de Saint Phalle Taidehallissa

  Taidehallissa nähdään 20.8. - 20.11. yksi vuoden suurista taidetapahtumista, Niki de Saint Phallen teosten suurnäyttely!
  Tanssivia naisia, hulppeita veistospuistoja ja villiä ampumista – Niki de Saint Phallen (1930–2002) maailma on hersyvä ja humoristinen, tummia sävyjä unohtamatta.
  Helsingin juhlaviikkojen ohjelman osana toteutettavassa Taidehallin näyttelyssä nähdään Saint Phallen ikonisia töitä: (...)

 • Tutustu Ranskaan - Discovering France

  10 août 2016

  Tutustu Ranskaan - Discovering France

  Tutustu Ranskan-matkailun sivustoon france.fr ja löydä monipuolinen maa, joka tarjoaa merenrannat, vuoristot ja maaseudun, suuret ja pienet kaupungit sekä merentakaiset kohteet.

 • Ranskalaisen matemaatikko Villanin konferenssi ”Mathematics and (...)

  20 juin 2016

  Ranskalaisen matemaatikko Villanin konferenssi ”Mathematics and (...)

  Ranskalainen matemaatikko ja Fields-mitalisti Cédric Villani piti 21.6. konferenssin aiheesta ”Mathematics and creativity” Helsingin yliopistossa sadoille kuulijoille. Keskiviikkona 22.6. hän osallistui kollokvioon matematiikan laitoksella. Villani, joka on valittu edustamaan Business Francen Créative France -kampanjaa, tapasi myös elinkeinoministeri Olli Rehnin.

 • Ranskan presidentti François Hollande tapasi pääministeri Juha (...)

  15 juin 2016

  Ranskan presidentti François Hollande tapasi pääministeri Juha (...)

  Ranskan presidentti François Hollande otti keskiviikkona 15. kesäkuuta Elysée-palatsissa vastaan Suomen pääministeri Juha Sipilän. Ranskan pääministeri Manuel Valls tapasi sen jälkeen kollegansa virka-asunnossaan Matignonissa.

  Uutiset

  Sijainti kartalla

  Suurenna

  Ranskan matkojen sivusto france.fr

  Ranska tunnetaan ja tunnustetaan laadukkaan korkeakoulutuksen maana. Ranskaan tulee yhä enemmän ulkomaisia opiskelijoita ja ranskalaiskorkeakoulut laajentavat toimintaansa ympäri maailman.